WE ARE HIRING: 3D DESIGNERS

3D Designer bij TRYME

Omschrijving bedrijf

In 2018 is TRYME ontstaan. Afgelopen 2 jaar heeft TRYME zich ontwikkeld tot de meest realistische TRY-ON oplossing ter wereld waarbij we ons focussen op facial-fashion. Dit wil zeggen brillen, make-up, petten, etc. Momenteel is TRYME een snel groeiende start-up en onze oplossingen kan je inmiddels terugvinden bij steeds meer opticiens, fashion-retailers en fashionmerken. Met veel ambitie en passie zijn wij continu aan het doorontwikkelen in de virtual try-on wereld en breiden we onze database aan producten met hoge snelheid uit.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als 3D Designer ben je mede verantwoordelijk voor het door ontwikkelen van onze database aan 3D modellen, voor onze nationale en internationale aanvragen en klanten. Je bent een van de aanspreekpunten voor onze partners in de ontwikkeling van onze database die je precies weet te informeren over de productie, de planning/levering van 3D modellen of producten. Daarnaast zorg je ervoor dat de onderstroom van producten doorontwikkeld wordt ten behoeven van onze database en groeiende klanten-base. Als belangrijke ontwikkelaar van onze 3D producten die ultra-realistisch door TRYME ontwikkeld worden (niet van echt te onderscheiden met de daadwerkelijke producten) ben je bij TRYME in staat de door jouw ontwikkelde producten over de hele wereld gebruikt te zien worden. Hoe gaaf?

Profiel werknemer

 • Ervaren in 3D software en modeling
 • Ervaren in real-time modelling technieken (topology, model optimisation)
 • Je moet een aantoonbaar portfolio hebben van jouw 3D art skills.
 • Artistieke creativiteit
 • Sterke high & low resolution modelling en texturing skills.
 • Bekend met game development cycle
 • je kan werken met obj, mtl, fbx output formats.

Wat bieden wij

 • Werken bij een snelgroeiende startup;
 • Competitief salaris
 • Reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime).
 • Ruimte voor opleidingen en het volgen van cursussen.
 • Onderdeel zijn van een jong en ondernemend team;
 • Kans op (persoonlijke) groei en impact op de toekomst van ons jonge en ambitieuze bedrijf.

GEÏNTERESSEERD?
Herken jij jezelf in de vacature van 3D designer en heb je de ambitie om TRYME (en jezelf) naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar Floris Diemel via email of bel +31684600729 voor vragen.