Gezocht: Sales Manager

3D Designer bij TRYME

Omschrijving bedrijf

In 2018 is TRYME ontstaan. Afgelopen 2,5 jaar heeft TRYME zich ontwikkeld tot de meest realistische TRY-ON oplossing ter wereld waarbij we ons focussen op facial-fashion. Dit wil zeggen brillen, make-up, petten, etc. Momenteel is TRYME een snel groeiende start-up en onze oplossingen kan je inmiddels terugvinden bij steeds meer opticiens, fashion-retailers en fashionmerken. Met veel ambitie en passie zijn wij continu aan het doorontwikkelen in de virtual try-on wereld en breiden we onze database aan producten met hoge snelheid uit.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Als Sales Manager ben je mede verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nationale en internationale partnerships en/of klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen, acquireren en sluiten van deals. Je hebt affiniteit met tech en vindt het geweldig om met nieuwe technologieën bezig te zijn. Daarom kan jij de voordelen van onze technologieën goed uitleggen aan onze prospects. Als belangrijke spin in het web ben je het gezicht van het bedrijf, je kan je als kameleon inleven in elke klant en de vraagstukken van klanten.

Naast alle talenten aan de voorkant is het ook belangrijk om aan de achterkant goed te kunnen schakelen met het team om technische vragen en mogenlijkheden gezamenlijk met onze developers uit te kunnen leggen aan klanten.

Maar het belangrijkste talent: Jij kan iemand enthousiast maken, de voordelen van ons product laten zien en iemand meenemen in jouw verhaal.

Profiel werknemer

 • Minimaal HBO-/WO werk- en denkniveau
 • Ervaren Sales medewerker
 • Ervaren met pipeline software
 • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in sales
 • Affiniteit met technologie
 • Aantoonbaar netwerk
 • Een emmer vol enthousiasme
 • Pas naar bed als je targets behaald zijn.

Wat bieden wij

 • Werken bij een snelgroeiende startup;
 • Competitief salaris
 • Reiskostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen per jaar (o.b.v. fulltime).
 • Ruimte voor opleidingen en het volgen van cursussen.
 • Onderdeel zijn van een jong en ondernemend team;
 • Kans op (persoonlijke) groei en impact op de toekomst van ons jonge en ambitieuze bedrijf.

GEÏNTERESSEERD?
Herken jij jezelf in de vacature van Sales manager en heb je de ambitie om TRYME (en jezelf) naar een hoger niveau te tillen? Dan ben jij degene die wij zoeken! Solliciteren kan door je CV en motivatie te sturen naar Floris Diemel via email of bel +31684600729 voor vragen.